Boloňský psík anglicky: Jak se řekne v cizích jazycích?
|

Boloňský psík anglicky: Jak se řekne v cizích jazycích?

Ahoj všichni milovníci psů! Dnes se zaměříme na jednoho malého a roztomilého společníka – Boloňského psíka. Možná jste se už někdy zajímali, jak se řekne “Boloňský psík” anglicky nebo v jiných jazycích. Pokud ano, nebojte se, máme pro vás připravenou kompletní seznam překladů tohoto malého italského psíka. Tak pojďme do toho a zjistíme, jak se Boloňský psík nazývá ve světě!
Jak se řekne Boloňský psík anglicky?

Jak se řekne Boloňský psík anglicky?

V angličtině se “Boloňský psík” řekne “Bolognese”. Tento malý a roztomilý psík je považován za ideálního společníka pro rodiny i jednotlivce. Pokud cestujete do zahraničí nebo si jen rádi zkoušíte nové jazyky, může být užitečné znát jméno tohoto plemene v různých cizích jazycích. Zajímá vás, jak se nazývá “Boloňský psík” například ve španělštině, němčině nebo francouzštině? Podívejte se na následující seznam:

  • Angličtina: Bolognese
  • Španělština: Boloñés
  • Němčina: Bologneser
  • Francouzština: Bichon à poil frisé

Takže ať už se chystáte na dovolenou do cizojazyčné země nebo prostě jen rádi rozšiřujete slovní zásobu, můžete nyní být připraveni, jak pojmenovat tohoto přátelského a temperamentního psa v různých jazycích. A pamatujte, nezáleží na tom, jak se nazývá – Bolognese, Boloñés nebo Bologneser – důležité je, že vás tito malí psi budou rozhodně nadchnout svou roztomilostí a oddaností!

Závěr

Dnes jsme se společně podívali na to, jak se v různých jazycích říká “Boloňský psík” anglicky. Bylo zajímavé zjistit, jak se tento mazlíček nazývá po celém světě. Ať už se rozhodnete mluvit anglicky, německy nebo francouzsky, nyní máte znalosti, které vám pomohou sdílet svou lásku k těmto roztomilým psům v celosvětovém kontextu. Takže ať už se rozhodnete naučit nový jazyk pro radost nebo zájem, pamatujte, že svět je plný vzrušujících nových slov a možností. Takže se pusťte do toho a zkuste něco nového! Děkuji za přečtení a těším se na setkání s vámi v dalším článku. Ahoj!
Boloňský psík anglicky: Jak se řekne v cizích jazycích?

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *